Какве момке волите?
2 posters
Strana 1 od 1
Какве момке волите?
Имате ли високе критеријуме? Да ли више волите да буде леп ко Аполон или да вас засмејава до суза? Које особине је пожељно да има?
Изида- Admin
- Broj poruka : 120
Datum upisa : 21.05.2016
Godina : 44
Re: Какве момке волите?
Право је питање воле ли жене лепе а сиромашне?
Могу ја бити и Аполон и забављач, али без новца сам (у данашњем потрошачком свету) нико и ништа, зар не?
Што би рекли моји земљаци "гоља"..
А можда стављам све жене на једну врсту теста, ко зна?
Могу ја бити и Аполон и забављач, али без новца сам (у данашњем потрошачком свету) нико и ништа, зар не?
Што би рекли моји земљаци "гоља"..
А можда стављам све жене на једну врсту теста, ко зна?
Џони, немој да си на крај срца. Новац није најбитнији свим женама. Ево рецимо мени је битно да пристојно изгледа, да буде паметан и лепо васпитан. Нисам навикла на луксуз, па ми ваљда зато то и није пресудно.
Нисам ни ја имућна, па се опет надам да ћу срести неког финог момка.
Нисам ни ја имућна, па се опет надам да ћу срести неког финог момка.
Изида- Admin
- Broj poruka : 120
Datum upisa : 21.05.2016
Godina : 44
У овом данашњем потрошачком свету добар део људи, да не кажем већина је себи поставила врло високе стандарде. Све је почело да се своди на материјалне вредности. Наравно, од нечега и треба да се живи, али ипак мислим да су границе претерано високе. И то се у последњих двадесетак година не мења.
Све ти говори чињеница да људи готово да и немају више слободног времена. Зар је то могуће? Мислим, наметнути себи нереалан темпо живота? То је поразно. Али је тако..
Драго ми је што још увек постоји неко ко здраво размишља попут тебе.
Све ти говори чињеница да људи готово да и немају више слободног времена. Зар је то могуће? Мислим, наметнути себи нереалан темпо живота? То је поразно. Али је тако..
Драго ми је што још увек постоји неко ко здраво размишља попут тебе.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu